NOS PARTENAIRES

Belmetal est la plate-forme qui rassemble les stockistes-distributeurs de métaux pour réfléchir et trouver ensemble des solutions tant à des thèmes propres au secteur que transversaux.

Belmetal veut rendre la distribution des métaux encore plus performante et assurer un avenir prometteur à toutes les femmes et à tous les hommes qui travaillent au quotidien avec nous.

COATINC NINOVE ondersteunt dit project Steel Warriors van harte om de jeugd die in de metaalsector wil werken aan te moedigen .

Werken in de metaalsector biedt veel variatie en uitdagingen met prachtige constructies als eindresultaat waar iedereen best fier mag op zijn.

De studenten zijn de toekomst en verdienen de kans om zich te mogen ontwikkelen in een job die ze graag doen.

Coatinc Ninove wil haar steentje bijdragen voor de oppervlaktebehandelingen in staal -warmbadverzinken en poederlakken voor grote en kleine stukken .

Wie in een veeleisende omgeving werkt, heeft het juiste materiaal nodig om een optimale prestatie te leveren. HEROCK® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare job de perfecteuitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werk en weersomstandigheden.

Onze collectie is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid. Deze twee criteria koppelen we dan ook nog eens aan een stijlvol en eigentijds design. Zo ben je niet alleen op-en-top voorzien voor het werk dat je doet, maar zie je er ook nog eens goed uit.

Metanox ziet in de metaalsector het groeiende tekort aan goede, geschoolde

arbeidskrachten. Ondanks alle automatisatie blijven goede arbeidskrachten

hard nodig.

De toekomst is aan onze jeugd en op deze manier willen wij hen helpen

motiveren om de nodige scholing te volgen en later een mooie toekomst uit te

bouwen in de metaalsector.

Safety Jogger is een internationaal PBM-merk. Met een duidelijke focus op kwaliteit, comfort en prijsstelling ontwikkeltSafety Joggerhet juiste schoeisel...

Vamatec is een groothandel gespecialiseerd in gereedschappen en machines voor de metaalverwerkende nijverheid. We voorzien onze klanten van kwaliteitsproducten in combinatie met advies, expertise en technische ondersteuning.

VCL is een vzw die in 1975 het levenslicht zag als een gezamenlijk initiatief van werkgevers en werknemers, vertegenwoordigd door respectievelijk Fabrimetal (nu Agoria) en de vakbonden ACV en ABVV.

 Welda, als leverancier van lasbenodigdheden, metaalbewerkingsmachines en gereedschappen, is blij partner te mogen zijn van de Steel Warriors scholenwedstrijd georganiseerd door Belmetal - Belgian metal distribution.

 

Een project waarbij onze jeugd (onze toekomst) staalhard overtuigd wordt om voor onze prachtige sector te kiezen en zich tot meester in de vele metaalverwerkingstechnieken te scholen.

 

Als specialist binnen de metaalbewerkingssector vinden we het belangrijk om de connecties tussen het onderwijs en het professionele leven te versterken en daarom zetten we met plezier onze schouders mee onder dit project, want het belang van dit soort initiatieven kan niet overschat worden.

“Het initiatief van BELMETAL om de metaalsector in de kijker te zetten ligt ons nauw aan het hart.

ZINGA® is al meer dan 40 jaar bekend in de staal- en metaalsector en werd in projecten wereldwijd toegepast.
Ook wij vinden het belangrijk om studenten, onze toekomstige arbeidskrachten, nu al kennis te laten maken met de bedrijfswereld.
ZINGAMETALL is dan ook trots om deze wedstrijd te mogen sponsoren!

 

ZINGA® is een hoogwaardig alternatief voor thermisch verzinken en metallisatie, zowel in de nieuwbouw als voor herstelling van geroest staal. Het kan de traditionele coatingsystemen vervangen of complementair werken met warme galvanisatie of thermische verzinking.

Door haar hoog percentage aan zuivere zink (96% in de droge laag) biedt ze een uitstekende kathodische bescherming voor staal.

Ons systeem onderscheidt zich van alle andere traditionele verven dankzij de combinatie van deze actieve, kathodische bescherming, en een passieve barrièrebescherming.”

 

Esab, als uitvinder van de eerste beklede electrode, denkt graag mee aan ijzersterke oplossingen voor bedrijven.

Door de Steel-Warriors te steunen proberen we ook de jeugd te stimuleren om actief deel te nemen aan het lasonderwijs.

Zij zijn onze toekomst.

Van ijzer worden we beide wijzer!