Platinum Steel Warrior Support partner

Belmetal is het platform dat voorraadhoudende metaalhandelaars samenbrengt om na te denken en samen oplossingen te vinden in zowel eigen als vakoverschrijdende onderwerpen. 

Belmetal wil de metaaldistributie nog vlotter laten verlopen en een fijne toekomst verzekeren aan alle mannen en vrouwen die dagelijks met ons meewerken.

COATINC NINOVE ondersteunt dit project Steel Warriors van harte om de jeugd die in de metaalsector wil werken aan te moedigen .

Werken in de metaalsector biedt veel variatie en uitdagingen met prachtige constructies als eindresultaat waar iedereen best fier mag op zijn.

De studenten zijn de toekomst en verdienen de kans om zich te mogen ontwikkelen in een job die ze graag doen.

Coatinc Ninove wil haar steentje bijdragen voor de oppervlaktebehandelingen in staal -warmbadverzinken en poederlakken voor grote en kleine stukken .

VCL is een vzw die in 1975 het levenslicht zag als een gezamenlijk initiatief van werkgevers en werknemers, vertegenwoordigd door respectievelijk Fabrimetal (nu Agoria) en de vakbonden ACV en ABVV.

Easyfairs

Tijdens Welding Week – Metal – Subcontracting komt de professionele metaalsector samen in Antwerp Expo.

Om de sector verder te ondersteunen nodigen we ook de lassers en metaalbewerkers van de toekomst uit voor een bezoek aan de beurs. We zijn dan ook enorm enthousiast om de Steel Warriors te verwelkomen!

Samen voor de metaalsector, samen voor de toekomst! We zien elkaar op 14-15-16 mei.

Met de financiële steun van het Excellentiefonds

Gold Steel Warrior Support partner

Safety Jogger is een internationaal PBM-merk. Met een duidelijke focus op kwaliteit, comfort en prijsstelling ontwikkeltSafety Joggerhet juiste schoeisel...

Silver Steel Warrior Support partner

Esab, als uitvinder van de eerste beklede electrode, denkt graag mee aan ijzersterke oplossingen voor bedrijven.

Door de Steel-Warriors te steunen proberen we ook de jeugd te stimuleren om actief deel te nemen aan het lasonderwijs.

Zij zijn onze toekomst. 

Van ijzer worden we beide wijzer!

Met trots kondigen wij onze samenwerking aan met Steel Warriors.

VG Machines legt de nadruk op technische opleidingen, waarbij we het mooie en uitdagende aspect van lasopleidingen in de schijnwerpers zetten. Als vooraanstaande Europese speler op het gebied van ontbraammachines ondersteunen we met enthousiasme projecten en initiatieven die bijdragen aan technisch vakmanschap. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van educatieve programma's die de volgende generatie technici inspireren en voorbereiden.

Ufttools-Uftlas Bv is al meer dan 50 jaar toeleverancier van lasmaterialen en gereedschappen.
Wij zijn oorspronkelijk gestart met de verkoop van lastoevoegmaterialen en het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat lassen en metaalbewerking in ons DNA zit.
Om nu jonge mensen te stimuleren om voor een technische opleiding te kiezen, en te ondersteunen in hun keuze, zetten wij graag mee onze schouders onder dit project.
Zij worden immers de vakman van de toekomst!
GO GO GO STEEL WARRIORS!!